Ибадулла Баян Мұратқызы
Zhas Project жеңімпазы - Баян Ибадулладан "Глютенсіз тәттілер" жобасы.
Бұл жоба құрамында глютен, қант және лактоза жоқ дәмді және пайдалы десерттер жасауға бағытталған.Бидай, арпа, сұлы және қара бидай құрамындағы глютен, өсімдік ақуызы созылмалы қабынуды тудыруы мүмкін және аутоиммунды аурулары (диабет, тиреоидит, артрит), аллергиясы және басқа да денсаулық ерекшеліктері бар адамдар үшін зиянды болып келеді. Бұл әсіресе аутизм, РПРР және Даун синдромы сияқты неврологиялық бұзылулары бар балалар үшін маңызды. Баян Ибадулла табиғи десерттер жасайды, олар ингредиенттердің барлық пайдалы қасиеттерін сақтайды, дұрыс тамақтану үшін өте қолайлы, қауіпсіз және денсаулық ерекшеліктері бар адамдар үшін пайдалы.«Глютенсіз тәттілер» жобасы - бұлБаянның барлығына қолжетімді және пайдалы тамақтануды жасауға қосқан үлесі!
Проект "Глютенсіз тәттілер" от Баян Ибадулла — победительницы Zhas Project!
Этот проект направлен на создание вкусных и полезных десертов, которые не содержат глютен, сахар и лактозу. Глютен, растительный белок, содержащийся в пшенице, ячмене, овсе и ржи, может вызывать хронические воспаления и быть вредным для людей с аутоиммунными заболеваниями (диабет, тиреоидит, артрит), аллергиями и другими особенностями здоровья. Особенно важно это для детей с неврологическими нарушениями, таких как аутизм, ЗПРР и синдром Дауна. Баян Ибадулла создаёт натуральные десерты, которые: сохраняют все полезные свойства ингредиентов, идеально подходят для правильного питания, безопасны и полезны для людей с особенностями здоровья. Проект "Глютенсіз тәттілер" — это вклад Баян в создание доступного и правильного питания для всех!